Narození dvojčat před měsícem oznámil zpěvaččin otec, Beyoncé ani otec dětí raper Jay Z až dosud narození dětí oficiálně nekomentovali. Dvojčata přibyla do rodiny, v níž je už pětiletá dcera Blue Ivy.

Pětatřicetiletá Beyoncé těhotenství ohlásila v únoru a prozradila už tehdy, že čeká dvojčata. Pozdravem na oznámení reagoval někdejší prezident Barack Obama, který patří k přátelům obou zpěváků.

Zpěváci se dříve než o fanoušky zřejmě postarali o budoucnost dětí. Server EveningStandard totiž uvedl, že už koncem června podepsali dokumenty, podle níž se jména jejich dětí stanou prodejními značkami pro dětskou kosmetiku a vybavení. Jak server píše, jména nejsou zrovna obvyklá. Sir je spíš titul než mužské jméno a Rumi pochází z japonštiny, kde se může psát několikerým způsobem a podle toho může mít více významů – krása, lazurit, proud nebo voda.

Sir Carter and Rumi 1 month today. 🙏🏽❤️👨🏽👩🏽👧🏽👶🏾👶🏾

Příspěvek sdílený Beyoncé (@beyonce),Čec 13, 2017 v 10:10 PDT

Beyoncé informovala o svém těhotenství asi rok po vydání alba Lemonade, v němž se objevují narážky na problémy, s nimiž se tehdy potýkalo její osmileté manželství s Jayem Z. Po velmi úspěšném turné se Beyoncé stala druhou finančně nejúspěšnější celebritou. Za rok – počítáno do 1. června – podle časopisu Forbes vydělala 105 milionů dolarů (2,4 miliardy Kč) a se 130 miliony ji předčil pouze raper Sean „Diddy“ Combs.

Fotogalerie
18 fotografií