Například v novém sedmidílném seriálu Sedmilhářky ukazuje svoje alabastrové sexy tělo bez jediného kousku prádla, které by ji halilo, a rozhodně se nemá za co stydět. Její postava Celeste, bývalá právnička, která žije se svým mladším partnerem, masturbuje, souloží na kuchyňské lince a svádí ho striptýzem.

To však není nic proti tomu, co předvedla v roce 2012 ve filmu Reportér. Divoška Tam coby sexy divoška Charlotte počurala mladého Jacka, kterého hrál Zac Efron. Scéna působila tehdy tak opravdově, že když měl být snímek uveden na festivalu v Cannes, chtěl ji režisér vystřihnout, ale Nicole Kidman ho přesvědčila, aby ji tam nechal.

VIDEO: Bizarní způsob, jakým Nicole Kidman tleskala na Oscarech

Doslova mu prý řekla: „Celá moje práce by pak byla zbytečná.“ A vyplatilo se jí to. Za film dostala Zlatý globus za nejlepší ženský herecký výkon ve vedlejší roli a někteří mužští diváci na filmových serverech na ni dodnes pějí chválu typu: „Od Nicole bych se nechal počurat taky.“

„Odmítám, aby to, co se mi děje, mě užíralo. Pořád pevně věřím v lásku a jsem otevřená všemu, co se mi stane,“ řekla Nicole Kidman. Přitom ne vždy se jí stávaly jenom hezké věci.

Narodila se na havajském Honolulu australským rodičům. Dětství a mládí strávila v australském Sydney. Svůj první film natočila v 16 letech. Po několika rolích se stala slavnou díky postavě ve filmu Úplné bezvětří z roku 1989. Aby zde mohla hrát, naučila se údajně sama ovládat pětadvacetimetrovou plachetnici.

Následující rok se sblížila s Tomem Cruisem při natáčení snímku Bouřlivé dny. Zamilovali se do sebe a vzali se. Několikrát se spolu pokoušeli o dítě, nakonec si dvě děti, Isabellu a Connora, adoptovali.

Pár byl tehdy považován za jeden z nejstabilnějších v Hollywoodu. Možná i proto si je režisér Stanley Kubrik vybral v roce 1998 do svého filmu Spalující touha, který se natáčel rekordních 400 dnů a kde spolu hráli prominentní manželský pár, jenž hledal temné kouty sexuality. „Třásla se, nedokázala se soustředit a vypadalo to, že nemůže dýchat,“ řekl o tom, jak Kidman prožívala natáčení, její manžel Tom Cruise.

Tom Cruise postupem let začal tíhnout k scientologické církvi, jejíž myšlenky jeho žena nesdílela. Od roku 1999 začali podle dokumentu Going Clear vedoucí představitelé této církve interně řešit špatný vliv Kidman na Cruise a jeho víru. Pro vůdce scientologické církve, Davida Miscavige, Cruise představoval důležitou tvář pro získávání nových členů. 

VIDEO: Nicole v reklamě na Chanel z roku 2004

Video
Video se připravuje ...

Nicole Kidman v reklamě Chanel z roku 2004 Youtube.com

Nicole byla označena jako PTS – Potential Trouble Source – možný zdroj problémů. Tehdy se na ni podle dokumentu scientologové zaměřili a snažili se o to, aby se s Tomem Cruisem rozešla. Dokonce prý tehdy nasazovali štěnice do Nicolina domu a zaměřovali se na její adoptivní děti a chtěli je poštvat proti ní. Kidman se s Cruisem rozešla v roce 2001.

V roce 2003 začala randit s americkým zpěvákem Lennym Kravitzem. Milovali se a on ji požádal o ruku. Jejich vztah ale vydržel pouze dva roky a s odstupem ho herečka komentovala slovy: „Nebylo to správně. Nebyli jsme připraveni.“

Podruhé se Kidman vdala 25. června 2006, a to za country zpěváka Keitha Urbana. Z tohoto sňatku se 7. července 2008 narodila dcera Sunday Rose. „Myslím, že za moje nečekané početí může koupání ve vodopádech u australského městečka Kununurra v době natáčení velkofilmu Austrálie,“ svěřila se herečka, která v minulosti měla problém otěhotnět. Kromě ní v té době přišlo do jiného stavu dalších šest žen ze štábu, co se tam šlo také osvěžit.

Hereččině druhé dceři Faith Margaret však už na svět musela pomoci 28. prosince 2010 náhradní matka. Dneska je Nicole, která vlastní soukromý tryskáč, jenž ve svém volném čase pilotuje, spokojená a 20. června se svou rodinou oslaví padesátiny. 

Fotogalerie
98 fotografií