„V prvé řadě vyjadřujeme velkou lítost ze zrušení koncertu, na druhou stranu musíme konstatovat, že nás potkalo velké štěstí, když jsme dvě hodiny před spuštěním programu zjistili hlavní chybu nosné konstrukce pódia, která z části vážně praskla,“ napsal organizátor koncertu kapely Elán na sociální síť. 

Kdyby se na závadu nepřišlo, mohlo by dojít k opravdu velké tragédii, kterou by neodnesla jenom kapela, ale hlavně její fanoušci. „Bezpečnost návštěvníků je pro nás nejvyšší prioritou, nikdo z produkce nechtěl připustit jakékoliv zanedbání, které by mohlo skončit neštěstím, tak jako se stalo v jiných případech v minulosti,“ prohlásil manažer skupiny Michal Čimera.

Fanoušci si tedy mohou oddychnout. Koncert se sice zrušil, ale nakonec byl přesunut. O své idoly tedy nepřijdou. Kámen ze srdce musel spadnout také frontmanovi kapely Jožo Rážovi. Nebylo to totiž poprvé, co se ocitl blízko vážnému nebezpečí. Před lety havaroval na motorce a neměl moc nadějí na přežití. Nakonec se ale znovu postavil na nohy i na pódia.

Video
Video se připravuje ...

Jožo Ráž 17 let po nehodě a komatu: Jsem živoucí mrtvola! Co nepoznali lékaři zde, ale až v Německu? Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
15 fotografií