Módní událost roku Met Gala 2017 proběhla tradičně v Metropolitním muzeu v New Yourku a organizace se opět chopila šéfka magazínu Vogue Anna Wintour. Akci si nenechalo ujít mnoho známých osobností, které se předvedly v nejrůznějších modelech. Některé byly dost odvážné. 

Na ples dorazila například modelka Kim Kardashian (36), která se na veřejnosti objevila poprvé od skandálu s celulitidou. Fotografové ji nedávno zachytili na dovolené s odhaleným pozadím a celulitidy si nešlo nevšimnout. Po zveřejněných reálných fotkách, které nebyly nijak upraveny, ji mnoho fanoušků zavrhlo. Nyní se objevila na Met Gala v nádherném bílém outfitu, který se skládal z průsvitné krajky a kožíšku.

Na akci přišla i tenistka Serena Williams (35) a její partner Alexis Ohanian. Ta si na sebe vzala dlouhé zelené šaty a své těhotenské bříško už nezakryla. I když dítě teď ještě neplánovala, na malé miminko už se těší. 

Na plese se předvedly i modelky jako Kendall Jenner (21), Bela Hadid (20), ale i Gigi Hadid (22). Kendall Jenner si oblékla hodně odvážné šaty. V sexy modelu, který měl vykrojená záda, jí byl dokonce vidět zadeček. Bella Hadid se oproti tomu prezentovala sexy overalem s odhalenými zády a vysoké podpatky rozhodně nechyběly.

Podívejte se také na šaty z předáváním cen Grammy 2017.

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se na šaty z předávání cen Grammy 2017 youtube.com_EasyTech/BPŽ

Fotogalerie
82 fotografií