Torville Jones si prý osudný 8. prosinec 1995 dodnes pamatuje, jako kdyby to bylo včera... „Byl to můj první den na druhém stupni, bylo mi 11 a byl jsem ve školní aule po vyučovacích hodinách. Z ničeho nic se rozrazily dveře, vstoupil pan Morgan a odvlekl mě ze stoličky u klavíru,“ popisuje den, který ovlivnil zbytek jeho života.

„Když jsem opustil aulu, viděl jsem ředitele přicházejícího do haly, jak se zhroutil na podlahu a všude byla spousta krve. Pan Morgan se mě snažil ukrýt, vzal mě do bezpečí a řekl ,Běž!' Od té doby si myslím, že je mezi námi speciální pouto,“ pokračuje Jones o učiteli, který mu zachránil život.

Ředitel Philip Lawrence vstoupil do konfliktu se členem gangu, když se pokoušel chránit třináctiletého žáka. Learco Chindam ho však pobodal takovým způsobem, že to muž nepřežil. Zbyly po něm čtyři děti.

Torville Jones nyní vystupuje pod uměleckým pseudonymem Tokio Myers. V minulosti hrál s kapelou Mr Hudson and the Library, nyní by se však rád vydal na sólovou dráhu a rozhodl se k tomu využít i britskou odnož populární talentové soutěže. Své sobotní vystoupení se rozhodl věnovat učiteli, který mi kdysi zachránil život.

Vystoupení v talentové show se zvrtlo...

Video
Video se připravuje ...

Vystoupení v talentové show se zvrtlo YouTube

Vítězka Talentu Gyöngyi Bodišová: Brigádnice s hlasem od Boha.

Video
Video se připravuje ...

Brigádnice s hlasem od Boha FTV Prima

Fotogalerie
10 fotografií