Hannah Havers (35) z Didcotu v britském Oxfordshire pracovala u policie 12 let a poznala zde i svého manžela Michaela, s nímž má tři děti – Christiana (11), Harley (4) a Madison (2). Jenže jejich vztah začal mít v poslední době velké problémy. Na vině bylo podle Hannah právě její zaměstnání. Trávila totiž ve službě příliš moc času a na svou milovanou rodinu jí už mnohdy nezbývala energie.

Kromě toho prožívala hodně stresu a vadilo jí věčné nebezpečí, které jí ve službě hrozilo. Rozhodla se tedy ze sboru odejít a nudnou policejní uniformu vyměnit za mnohem odvážnější model. Zahodila tak někdejší vizáž šedé myšky a stala se striptérkou a tanečnicí na klíně. Snad nevyhodila služební pouta, protože i ta by možná v novém zaměstnání využila.

Nyní se Hannah odhaluje tři noci v týdnu a zcela nahá dráždí svými křivkami zákazníky v nočním klubu. I když se to zdá jako podivná kariérní volba, rozhodně se to Hannah vyplácí. Vydělává si totiž hned dvakrát tolik peněz než dříve. Je spokojená, a dokonce i její manžel ji plně podporuje.

Video
Video se připravuje ...

Sexy policistka sekla s prací a stala se striptérkou! Vydělává dvakrát víc. Youtube

Fotogalerie
16 fotografií