Viktor Vincze Adélu Banášovou očividně šokoval, když před ni poklekl a požádal ji během živého ranního vysílání o ruku. Sotva se překvapená Adéla vzpamatovala, souhlasila. I když se na první pohled zdálo, že jde o romantické gesto, někteří diváci tuto žádost odsoudili.

„Bylo to fakt trapné, taková věc se určitě děje v soukromí a ne v televizním studiu,“ napsal na stránku Pluska.sk jeden z diváků. „Trapné divadlo za peníze,“ komentoval žádost další. „Je to samozřejmě jenom jejich věc, ale také to vnímám jako trapné divadlo z jeho strany. Možná měl strach, že v soukromí by řekla ne,“ souhlasil další.

K zásnubám se vyjádřili i Adélini bývalí partneři. „S Adélou jsme stále dobří přátelé a občas si i napíšeme. Jsem rád, že je šťastná a přeji jí opravdu všechno dobré,“ cituje slova zpěváka Tomáše Bezdedy (31) Čas.sk.

„Co mám na to říct, včera jsem se to dozvěděl. Nevím, co se stalo. Minule jsem byl skeptik, tak budu i teď. Zda to není nějaká kampaň na televizní ceny nebo Chart show. Pokud je to však pravda a opravdu se zasnoubili, přeji jim samozřejmě všechno dobré,“ vyjádřil se Petr Modrovský (33) pro Topky.sk s tím, že si o tom, že tahle romantická záležitost proběhla u plotny, myslí své. „Trochu mě překvapilo, že to bylo v Teleránu a u pánve, ale asi jsem staromódní,“ řekl pro Nový Čas.

Žádost překvapila i Adélina otce. „Na chvíli odejdu z domu a už se dějí takovéto věci. O to víc je to závazné, je to totiž takový veřejný závazek. O to je to sympatičtější. Kéž by jim to vyšlo,“ řekl pro Nový Čas. V šoku byly i její kamarádky. „Já jim to přeji,“ řekla Tamara Šimončíková Heribanová. „Je to absolutně nepředstavitelná věc. Držím jim palce,“ uzavřela Diana Hágerová s tím, že takové vyznání vážně nečekala.

Fotogalerie
40 fotografií