Od smrti Michaela Jacksona letos uplynulo sedm let. Popový zpěvák se 25. června 2009 otrávil silným sedativem propofol. To zpěvákovi od května 2009 podával proti chronické nespavosti osobní lékař Conrad Murray. Právě on byl v roce 2011 usvědčen z neúmyslného zabití a vyfasoval 4 roky. V říjnu 2013 byl však po dvou letech propuštěn. Nyní Murray napsal skandální knihu o Jacksonově životě.

Lékař v knize podle britského deníku Daily Mirror tvrdí, že si Jackson chtěl vzít za ženu 12letou dceru svého britského přítele, kterou potkal, když jí bylo pouhých 5 let. Jeho druhou volbou pak byla britská dětská hvězda, do které se zamiloval, když jí bylo 11 let. Její identitu ale lékař neuvedl.

„Věřím, že tato kniha bude dárkem pro Michaelovy fanoušky a jeho rodinu,“ vysvětlil Murray svou motivaci. Někteří fanoušci ale na jeho adresu nešetří kritikou a obviňují ho z toho, že mu jde o jen o peníze. „Tohle je příběh Michaela Jacksona takového, jaký byl. Chtěl, abych řekl jeho příběh - plním tedy jeho přání,“ řekl Murray britskému deníku.

Fotogalerie
16 fotografií