Za velkého jásotu hlediště zahájil McCartney koncert skladbou A Hard Day's Night celosvětově známou ze slavného alba i stejnojmenného filmu v Česku uváděného pod názvem Perný den.

Následovala skladba Save Us z posledního sólového alba New a další připomínka Beatles z filmu Perný den Can't Buy Me Love. „Jsem rád, že jsem zase tady. Dnes večer zkusím mluvit trochu česky,“ řekl hudebník, který před vystoupením absolvoval v zákulisí lekci češtiny s jazykovou lektorkou.

Svoji kariéru s kapelou Wings poprvé McCartney připomněl skladbou Letting Go, počátky sólové kariéry pak písní Temporary Secretary, kterou označil za „elektric ska“.

„Tahle píseň je pro moji ženu Nancy,“ oznámil česky před skladbou My Valentine z alba jazzových standardů Kisses on the Bottom. Své zemřelé manželce Lindě pak věnoval Maybe I'm Amazed. Dedikacemi McCartney na svém turné nešetří. Love Me Do věnoval bývalému manažerovi Beatles George Martinovi, Here Today bylo vzpomínkou na Johna Lennona a Something hrané na ukulele oslavilo dalšího mrtvého člena Beatles George Harrisona.

McCartney, který zítra oslaví 74. narozeniny, nadšenému publiku za pomoci projekcí a světelných efektů nabídl také výsledek nedávné spolupráce s Rihannou a raperem Kanyem Westem v podobě písně FourFiveSeconds. Své hudební začátky připomněl skladbou In Spite Of All The Danger z dob středoškolské kapely Quarrymen. V závěru koncertu se přítomní dočkali pyrotechnické show v Live and Let Die a tisíce hrdel podpořily McCartneho v oblíbené písni Hey Jude.

Dlouhý přídavek slavný hudebník zahájil světovým hitem Yesterday a po Hi, Hi, Hi a Birthday ho zakončil třemi skladbami z posledního studiového alba Beatles Abbey Road. McCartneyho doprovodila skupina v čele s klávesistou Paulem Wickensem, s nímž spolupracuje od konce 80. let. Bubeník Abe Laboriel Jr. a kytaristé Rusty Anderson a Brian Ray se přidali v roce 2001.

Paul McCartney vystoupl v Praze podruhé. První koncert se konal 6. června 2004 v netradičním prostředí koncertního parku mezi budovami bývalé vysočanské „Kolbenky“. Dvou a půl hodinové vystoupení sledovalo podle odhadů asi 50.000 platících diváků.

Fotogalerie
11 fotografií