V sobotu se AC/DC představili v portugalském Lisabonu a Axl Rose šedesát tisíc fanoušků nezklamal. Tedy rozhodně ne všechny. Své pištění dokázal zkrotit, své hlasivky přepnul do módu chraptění a fanoušci byli nadšení. Co čert nechtěl, na pódiu musí sedět, protože má zlomenou nohu. Před diváky tak poskakuje jen Angus Young, jinak jsou pánové hudebníci takřka nehybní a na obřím pódiu je tak poněkud mrtvo a prázdno. Odborníci nicméně Axlovo suplování vynášejí do nebes a říkají, že fanoušci, kteří vrátili vstupenky, prohloupili.

Jsem příjemně překvapen, je to velmi důstojná náhrada,“ tvrdí jeden z fanoušků. „Jak jsem se dozvěděl, že Axl opravdu přijede, tak jsem chtěl vrátit lístky. Teď jak vidím Axla na pódiu, musím uznat, že opravdu se toho ujal skvěle a zapadl,“ zní další z hlasů. Jenže ne každému se sedící Rose zamlouvá.

Tak to je síla. Koupíš si lístek za 3500, z původní kapely uvidíš jen ‚školáka Younga‘. Zpívá podivín Rose a ještě na vozíku. No, myslím si, že na pražském koncertu člověk zažije spoustu překvapení,“ říká další z fanoušků v internetové diskuzi. „Těžkej prů*er, tohle nejsou AC/DC!“ nebere si servítky další z diskutujících. „Já říkám, že je to příšerný. Měl jsem dva lupeny do kotle, jsem rád, že se mi povedlo jich zbavit, páč Angus to nezachrání,“ tvrdí další ze zklamaných fanoušků.

A co si myslíte vy? Stojí za to jít na AC/DC bez Briana Johnsona?

Jde AC/DC a Axl Rose dohromady?
Celkem 621 hlasujících

Fotogalerie
6 fotografií