A tady není ve hře jen ostuda, hvězdě Žhavých výstřelů či seriálu Dva a půl chlapa reálně hrozí spousta let vězení! Měl totiž vyhrožovat zabitím své exsnoubence Scottine Ross (26), která je známější pod pseudonymem z pornobranže jako Brett Rossi.

Sheena už kvůli tomu vyšetřují a došlo i na domovní prohlídky! Policie, na kterou se pronásledovaná žena obrátila, oznámila, že má k dispozici nahrávku, kde Sheen hovoří o tom, že nechá sexy krásku zavraždit.

Herec v audiozáznamu nešetří vulgarismy a padnout má i výrok, že by rád dal 20 000 dolarů (půl milionu korun), jen aby ho někdo exsnoubenky zbavil. Sheen je proslulý problémy s alkoholem, drogami, sexuálními výstřelky a domácím násilím.

„Ten kus ho*na je ku*va potřeba zakopat do země! Nějaká rodina gangsterů. Chápeš? Dal bych dvacet táců, aby jí tu hlavu někdo rozšlapal,“ zní údajný přepis Sheenova hovoru ve spisu.

Loni Sheen oznámil, že je nejméně čtyři roky HIV pozitivní. S Brett si přitom užíval nespoutaný sex bez ochrany, aniž by jí o své nákaze cokoli řekl.

Fotogalerie
9 fotografií