Do zlaté oscarové barvy se z neděle na pondělí zahalily hollywoodské kopečky. Ve slavném městě andělů se opět předávali proslulí Oscaři. Na červeném koberci se objevily hvězdy filmového plátna, které s napětím očekávaly, kdopak si tento rok sošku vystaví doma ve výklenku. Ovšem všechny slavné tváře zastínila jediná osoba. Leonardo DiCaprio!

Ten už na cenu čekal dlouhé roky a celý svět si z něj tropil posměšky. Nominovaný byl i tentokrát, a to za film Revenant (Zmrtvýchvstání), v němž si zahrál hlavní roli, a ta mu dala pořádně zabrat!  Jeho fanoušci se shodli na tom, že už by si zlatého Oscara zasloužil, poté co nominaci pětkrát neproměnil! No a tak celý svět bedlivě čekal, zdali ho akademie konečně ocení. Když se sálem rozeznělo DiCapriovo jméno, neoddechl si jen on a jeho fanoušci, nýbrž i jeho pyšní rodiče, kterým určitě spadl kámen ze srdce!

Maminka Irmelin DiCaprio slavného synka často doprovází na společenské akce, kde se ochomýtá s fotoaparátem a úspěšného potomka zabírá ze všech stran! Leonardo z toho nemá moc velkou radost, ale co se dá dělat, čím by se pak pyšná maminka chlubila svým kamarádkám!

Pýchou se určitě dmul i otec George. Ten už s Leovou maminkou sice dávno nežije, ale se synkem má skvělý vztah. Nedávno se s ním objevil na summitu o klimatických změnách v Paříži.  Leonardo je svým zapálením pro životní prostředí proslulý, dokonce se o něm nezapomněl zmínit ve své děkovné řeči na Oscarech!

Podívejte se, jak šel s Leem čas a jak dnes vypadají jeho rodiče!

 

Fotogalerie
19 fotografií