Některé ze snímků byly určeny k propagaci, ale jiné nikdy nespatřily světlo světa. Tedy až doteď. Jihoamerický distributor filmů, společnost Kinekor, měla snímky celou dobu schované ve firemním archivu. Teď, když firmu převzali noví vlastníci, byly fotografie znovu objevené.

Je na nich mix z filmových záběrů, propagačních fotek i momentek ze života hvězd. Můžeme tak vidět třeba Seana Conneryho a Brigitte Bardot, jak dováděli na natáčení westernu Shalako (1968). Skotský herec tu sexbombu šedesátých let drží pod krkem!

Snímek režiséra Romana Polanského a jeho nevěsty Sharon Tate je zvlášť smutný. Jen o rok a půl později byla Sharon, v té době v devátém měsíci těhotenství, s dalšími čtyřmi lidmi brutálně zavražděna tzv. Mansonovým gangem. Vedl ho nechvalně proslulý Charles Manson.

 

Dále je na snímcích vidět třeba Cary Grant, Elizabeth Taylor, Alfred Hitchcock ši Peter Sellers s manželkou Britt Eckland. Snímků je celkem čtyři a půl tisíce a vlastník z Británie je prodává v aukci rozdělené do šedesáti šesti skupin. Odhadovaná cena je aspoň 7 000 liber (cca 245 000 Kč).