Oscarová herečka a navíc i zvláštní vyslankyně Vysokého komisaře OSN pro uprchlíky, která v poslední době začala fušovat i do režie, se svou vášní nijak zvlášť netají. S tetováním prý začala už v pubertě, tedy ještě dlouho před tím, než se proslavila v Hollywoodu.

Nikdy zatím neukázala všechny malůvky na těle naráz, ale podle informací Vanity Fair by už na sobě měla mít přinejmenším 20 tetování, z nich tři na zádech patří k těm nejčerstvějším a Jolie si je nechala udělat pravděpodobně letos.

„Buddhistická požehnání, která mají přinést mír, lásku a úspěšný život,“ vysvětlila Jolie pro časopis People význam svých nových tetování. Je dokonce možné, že se takto nechala vyzdobit přímo od buddhistického mnicha.

Potetovaná záda Angelina odhalila v neděli na place svého nového dramatu First They Killed My Father (Nejdříve zabili mého otce). Snímek podle literární předlohy autorky Loung Ung vypráví skutečný příběh o ženě, která přežila krutou válku v Kamodži, při níž zemřely tisíce lidí.

Při natáčení jí prý budou pomáhat i její synové Pax (12) a Maddox (14). Zatímco mladší potomek obstará některé fotografie, Maddox má zase na starosti výzkum o Kambodže, kde se ostatně také narodil.  

Fotogalerie
10 fotografií