Jako by smrt Niny přiměla zpěváka Laca Lučeniče a jeho nejstarší dceru Evu, aby k sobě po letech znovu našli cestu. Eva se s otcem dlouho nebavila. Nedokázala mu odpustit, že v době, kdy jí bylo dvanáct let a potřebovala tátu, odešel od rodiny a založil si další s jinou ženou.

Na pohřbu mladé Niny Eva seděla ve stejné lavici jako její otec. Zdrcený zpěvák a blízký spolupracovník Mira Žbirky v tichosti plakal, když se v bratislavském krematoriu promítaly fotky jeho zesnulé dcery. Roztřesenou Evu po celou dobu rozloučení držel za ruku manžel a zpěvák Robo Papp.

Podle informací Nového času během obřadu nastalo něco nečekaného. Dcera Eva se zvedla a sedla si přímo vedle Lučeniče. Podívala se na něj a objala ho. Laco dceřino objetí opětoval a od té doby se drželi stále u sebe. Po letech našli i společnou řeč.

Obřad byl velmi dojemný a uplakaný Lučenič se zmohl jen na pár slov. „Poslední rok jsme se s Ninkou setkávali velmi intenzivně, protože jsme věřili, že se uzdraví. Chtěli jsme jí pomoct,“ řekl Novému času. Celý pohřeb se konal v rodinném kruhu a byl střežen bezpečnostní službou. Po obřadu se členové rozloučili a každý si jel svou cestou. 

Fotogalerie
9 fotografií