Potvrzeno! Minulý týden doručil pár Jean-Claude Van Damme a jeho žena Gladys Portugues rozvodové papíry k soudu v Los Angeles a teď už jen netrpělivě oba čekají na definitivní konec. Přitom to není vůbec poprvé, co se herec Van Damme rozvádí, spory ohledně ukončení manželství řeší už popáté.

Belgická hvězda totiž nikdy neměla nouzi o ženy, a tak je střídal jako na běžícím páse. Se svou nynější ženou se poprvé oženil v roce 1987 a zplodili společně dvě děti. Poté pár v roce 1992 ohlásil rozchod, což byl pro herce už třetí rozvod. Jenže stará láska nerezaví a pár se znovu sezdal v roce 1999.

Van Damme byl ženatý celkem pětkrát. Před Gladys měl vášnivý vztah a manželství se dvěma ženami. A během „pauzy“ mezi manželstvími s Portugues se stačil oženit s americkou modelkou a herečkou Darcy LaPier, která mu porodila syna.

Před pár lety herec však přišel se šokující zprávou. V době těhotenství Darcy si vesele užíval s australskou zpěvačkou Kylie Minogue, se kterou v té době natáčel film. „Ano, OK, stalo se. Byl jsem v Thajsku a měli jsme aférku. Sladké polibky a milování. Bylo by nenormální nemít poměr. Ona byla tak krásná a každý den stála vedle mě s krásným úsměvem, okouzlující, nechovající se jako velká hvězda. Je to úžasná žena,“ rozplýval se ještě po letech herec.  

Fotogalerie
9 fotografií