Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Sedm slavných, kteří přišli na svět jako dvojčata!

/
  • Sedm slavných, kteří přišli na svět jako dvojčata!
    2. února 2015 ● 05:29

    Jsou z nich hvězdy, a proto si své soukromí střeží jako oko v hlavě. Ale i tak sem tam něco z jejich osobního života prosákne na povrch. Kdo léta tajil, že se narodil „dvakrát“ a po světě běhá jeho věrná kopie?

  • 1.

    Scarlett Johansson

    Scarlett (30) a její bratr mají k sobě hodně blízko, Hunter je o pouhé tři minuty mladší než ona a poprvé se vedle své slavné sestry objevil ve filmu Manny a Lo. Hunter se rovněž angažuje i politicky, v roce 2008 pracoval na kampani pro znovuzvolení prezidenta Baracka Obamy.

    1919694:full:true:true

  • 2.

    Kiefer Sutherland

    Údajně i herec Kiefer Sutherland (48) má své dvojče. Jeho sestra sice není tak slavná jako její bratr, ale i ona se pohybuje v hollywoodském světě. Rachel pracuje jako post-produkční supervisor.

    1919692:full:true:true

  • 3.

    Alanis Morissette

    Kanadská zpěvačka a herečka Alanis Morissette (40) jako dítě vyrůstala především po boku svého bratra – dvojčete. Wade se sice také snažil prosadit jako hudebník, ale úspěšný jako jeho sestřička nikdy nebyl, proto se uchýlil k povolání instruktora jógy.

    1919695:full:true:true

  • 4.

    Vin Diesel

    Star ze snímku Rychle a zběsile dlouhá léta skrývala svého bratra. Dvojčata Paul a Mark Vincent letos oslaví 48. narozeniny.

    Vin Diesel a Paul Vincent
    Autor: celebritytoob.com

  • 5.

    Gisele Bundchen

    Tato nádherná supermodelka (34) má dvojče jménem Patricia, která je stejně tak ohromující jako její sestra. Brazilské krásky mají ještě čtyři další sourozence – Raquel, Graziel, Gabriel a Rafael.

    Gisele Bundchen a Patricia
    Autor: cambio.com
     

  • 6.

    Ashton Kutcher

    Hvězda sitcomu Dva a půl chlapa se narodila také ve dvojím provedení, herec má dvojče jménem Michael (36), kterému byla v mladém věku diagnostikována dětská mozková obrna. Michael žije v Iowě se svým synem a manželkou, která mu porodila v prosinci 2014 další dítě.

    Ashton a Michael Kutcher
    Autor: profimedia.cz
     

  • 7.

    Sestry Mary Kate a Ashley Olsen

    Asi nejznámější dvojčata (28) současnosti. Čisté jmění těchto hereček a módních „magnátek“ údajně přesahuje 300 miliónů dolarů. Nicméně, i když si děvčata byla dlouhá léta podobná jako vejce vejci, nedávno Mary Kate podstoupila plastiku a holky už stejné nejsou.  

    Herečky Mary-Kate a Ashley Olsenovy.
    Autor: ČTK

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

mak: Jakým jazykem to píšou? Google translatore? V češtine není "být dignostikován s DMO", ale "byla mu diagnostikována DMO", tupci ignrotaský!

(02. 02. 2015 18:37)

lejla82: az na to ze to vin dieslovo neni jeho dvojce, ale je to Vin Diesel, respektive jeho podoba z filmu find me guilty z roku 2006.. ale to vy jako spravnmi novinari musite vedet ne

(02. 02. 2015 16:14)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy