Taková je Salma Hayek ve svém novém filmu, akčním thrilleru Everly, jehož premiéra je tu co nevidět. A jak trailer ukazuje, bude na co koukat.

Everly je bývalá luxusní prostitutka, která na svou minulost chtěla zapomenout. Temné stíny jí jsou ovšem stále v patách. „Everly, zradila jsi mě,“ říká zastřený hlas v telefonu a Everly se zastaví srdce. „Dnes večer ve svém pokoji zemřeš,“ dodá hlas. Everly musí začít jednat. Před zabijáky svého exšéfa musí zachránit sebe i rodinu.

 

Na dlouhou bílou saténovou košilku s krajkou navlékne krátkou bundičku. „Dneska v noci nezemřu,“ říká Everly v podání neskutečné Salmy Hayek a chystá se do boje. Jednu zbraň si zastrčí do podprsenky, pás má omotaný štěnicí. Další arzenál následuje vzápětí. Pak už se může ozvat zaklepání na dveře a akce může začít.

Během celého filmu toho na sobě vlastně ani moc nemám,“ nechala se nedávno slyšet Hayek. Pro všechny její fanoušky bude Everly opravdu pastva pro oči. V jednom záběru se dokonce objeví úplně nahá a odhalí barevné tetování přes celá záda. „Nemusí to vypadat, že střílečky jsou nějaký velký fyzický výkon, ale ty zbraně jsou vážně hodně těžké,“ svěřila se hollywoodská hvězda.

Fotogalerie
9 fotografií