Představitelka Samanthy Jones Kim Cattrall z legendárního seriálu Sex ve městě byla jako vždy nepřehlédnutelná. A to díky svým rudých šatům s hlubokým dekoltem a rukavičkami ve stejné barvě, které měla vytažené až k loktům. Rudé měla i psaníčko.

Jako hvězda na obloze zazářila britská topmodelka Naomi Campbell ve zlaté róbě, která provokovala výstřihem sahajícím pomalu až k pupíku. Vykukující čokoládová ňadra tak neunikla pozornosti pánského publika. Přes rameno si hodila černou "lišku".

Slavnostní večer si nenechal ujít ani nejkrásnější britský pár Victoria (40) a David (39) Beckhamovi, kteří při pózování fotografům vypadali jako voskové figuríny. Tentokrát vsadili na klasiku a přišli v černých outfitech. Victoria se nejspíš mezi ostatními necítila bezpečně, jelikož se svého manžela držela jak klíště a on ji táhl za sebou.

Tmavé šaty zvolila pro galavečer také Gillian Anderson alias agentka Scullyová ze seriálu Akta X, zpěvačka Natalie Imbruglia nebo herečka Anna Kendrick. Naopak ve světlém přišla herečka Sienna Miller. Večera se zúčastnil také představitel Sherlocka Holmese Benedict Cumberbatch (38), který na slavnost vyvedl svou snoubenku Sophie Hunter.

Fotogalerie
10 fotografií