Ještě v březnu byla šťastná a se svým potetovaným drsňákem Davidem McIntoshem oznámila zasnoubení. Pak se vše pokazilo. Bývalý mariňák příliš žárlil na krásnou Kelly a neunesl neustálý zájem movitých nápadníků o svou snoubenku. Kelly na Twitteru napsala, že se svalovcem končí a přeje mu hodně štěstí do dalšího života. Ani předchozí známosti neměly příliš dlouhého trvání, tedy až na vztah s hercem Jasonem Stathamem, se kterým Kelly chodila sedm let.

Zásnuby

V roce 2004 se na Bahamách při natáčení thrilleru Tři, kde měla mimochodem hodně žhavé milostné scény, dala dohromady s americkou star Billym Zanem. Zasnoubili se, koupili v Anglii dům a vypadalo to na brzkou rodinnou idylku.
Nestalo se, Billy, zmítaný testosteronem, neodolal svodům jiných žen, což krásná Kelly samozřejmě nevydýchala. Billy slíbil, že se polepší, ale vše bylo marné, v roce 2008 se rozešli.

Pak zažila Kelly hodně bouřlivý vztah s dalším hezounem Dannym Ciprianim, přezdívaným ragbyový David Beckham. Ani on ale nebyl vyznavačem monogamie, Kelly mu na to přišla a opět následoval krach vztahu. Prý se ale spolu občas scházeli, i když už chodila s dalším partnerem, skotským ragbistou Thomem Evansem. S tím randila od roku 2010, o rok později spolu čekali holčičku, ale Kelly v pátém měsíci bohužel potratila. O tři roky později se rozešli.

Kdo je Kelly?!

Narodila se před necelými 35 lety v anglickém Rochesteru v úplně obyčejné rodině, její táta je lešenář, maminka kuchařka. A právě máma výrazně napomohla startu její hvězdné kariéry modelky a herečky. Přihlásila ji totiž do soutěže krásy, kterou tehdy 16letá vnadná Kelly vyhrála. A úspěch se dostavil velmi rychle, přišly nabídky na lukrativní reklamní kampaně (např. Foster‘s Lager či Walker‘s crisps), stejně jako na filmové role a vystoupení v TV show. 

Dnes je z ní zámožná dáma s nadupanými bankovními účty. A tajemství jejího úspěchu? Chytrá hlava, milý úsměv, a hlavně fantastická přírodní ňadra. Při »útlé« konfekční velikosti oblečení 36 má košíčky podprsenky padákovitého rozměru E...

Fotogalerie
15 fotografií