Sbírá lajky jak na běžícím pásu, jeho video vidělo na YouTube už přes 5 milionů lidí. A to ho uveřejnil teprve 2. září. Zpěvák Anthony Vincent se pustil do zajímavého experimentu. Známou vypalovačku od Linkin Park "In The End" se rozhodl nazpívat během tří a půl minut 20 různými styly. Zdánlivě neslučitelnými.

Chvilku slyšíte imitace hudebních legend Michaela Jacksona, Johnyho Cashe či Franka Sinatry, pak uvolněné reggae rytmy jako vzpomínku na Boba Marleyho, aby se přitvrdilo v rytmu Korn, The Offspring či  Guns N´ Roses a nebo naopak výrazně zjemnilo, až "zteplilo" v podání boybandu Backstreet Boys. Ani elektronika Daft Punk v téhle směsici nechybí... Místy se to může zdát u tohohle potetovance s dlouhými vlasy skoro až nepatřičné, ale Anthony prostě umí. Palec nahoru. I za ty bohaté výrazové prostředky. Anthony nejen zpívá, ale i tak trochu hraje.

A jen tak na okraj, pro sportovně zaměřené čtenáře. Právě americká rocková kapela Linkin Park se nedávno postarala nechtěně o jedno mezinárodní faux-pas. To když jejich píseň pustili na Slovensku před fotbalovým přátelským zápasem jako hymnu fotbalistů Malty. Tentokrát šlo o song "Numb", hráči však nereagovali pohoršeně, ale s nadhledem a úsměvem.