Jen s těžkostí zadržuje slzy. „Je to velmi, velmi smutné. Moje myšlenky a modlitby jsou s jeho rodinou. Já mám nyní také svoji rodinu. Nedávno se mi narodilo dítě, myslím na jeho rodinu,“ prolomila letité mlčení Charlotte Filbert.

Když se jí reportéři zeptali, kdy naposledy mluvila s Robinem, nedokázala ze sebe dostat nic jiného než: „Já jen chci říci, že se modlím za jeho rodinu.“

Charlottu a Robina před lety seznámila dcera známého módního návrháře Tommyho Hillfigera Ally. Nejdřív si všichni mysleli, že je to právě Ally, s kým se Williams začal vídat. V roce 2007 vyfotili Robina, jak opouští její dům. Williams tam však nebyl kvůli Ally, ale kvůli její blond kamarádce. Ti dva sblížila mimo jiného také jejich vzájemná láska k umění. Herec si od mladé výtvarnice Charlotte koupil několik obrazů.

Video
Video se připravuje ...

Maryl Streep, Mel Gibson a další: Co říkají na sebevraždu Robina Williamse? Tomáš Polák, Reuters

Dvojice byla několikrát spatřena na romantické večeři, při procházce se psem nebo na pláži. Podle magazínu National Enquirer jí Williams dokonce platil měsíčně 200 tisíc za pronájem bytu na Manhattanu. Několikrát se jako by náhodou potkali na nějaké společenské akci, ale nikdy se veřejně k sobě moc neměli.

Když Williamse s jeho manželkou Marshou a dětmi Zeldou a Codym v roce 2008 vyfotili během jejich dovolené v Paříži, na žádnou rodinnou idylku to rozhodně nevypadalo. Důvod se vyjasnil o několik dnů později, když se vrátili domů do Spojených států. Marsha totiž Robinovi vyplnila rozvodové papíry. Rozvod následoval záhy. Spolu s tím prvním, když se v 90. letech rozváděl s první manželkou, ho stál přes 600 milionů korun.

V dubnu 2008 žádali redaktoři National Enquireru Charlottu o vyjádření. „Nemohu se k tomu vůbec vyjadřovat,“ řekla jen tehdy.

Williamsův vztah s Charlotte šel ale do kytek a v roce 2011 se potřetí oženil s designérkou Susan Schneider. Charlotte si později otevřela vlastní grafické studio a provdala se za nábytkového návrháře Benjamina Caldwella, jehož miminko nedávno přivedla na svět.