Šílenství z knihy 50 odstínů šedi, která popisuje z větší části sex mezi mladou dívkou uchvácenou starším bohatším mužem, který má však trochu jiné choutky, než které se hodí do společnosti, sotva pominulo a už se chystá film. Miliony fanynek této knihy po celém světě si tak na Valentýna, kdy film půjde do kin, rezervují večery a přinutí muže sledovat osudy, které by chtěly samy prožít. Přitom ale jejich bude i tak nudný jako doteď.

Alespoň podle hlavní hrdinky filmu, Dakoty Johnson. Ta se v ranní talk show vyjádřila o filmu poněkud znechuceně. „Nebylo to vůbec romantické. Bylo to hlavně o technice a choreografii. Prostě úkol,“ prozradila herečka moderátorovi show. Hromadná změn žen v sexuální bohyně plnící nejtajnější sny jejich manželů se tak zřejmě konat nebude. A podle relativně vlažně přijatého traileru kritiky to nevypadá na film, který změní chod světa.

Na další otázky, např. jestli by film mohli vidět její rodiče odpovídala v podobně melancholickém tónu. „Myslím, že ne. Kdyby oni hráli v takovém filmu, já bych to vidět nechtěla.“ A nechtít vidět sama sebe ve filmu, zvláště u takové předlohy, to zavání docela velkým průšvihem.

Trailer:

Video
Video se připravuje ...

Knižní porno má filmovou podobu: První ukázky z 50 odstínů šedi! Blesk TV, trailer k filmu



Fotogalerie
11 fotografií