Na letošní Fashion Award oblékla barbadoská zpěvačka Rihanna vskutku peprný model. Stříbrné šaty dokonale odhalovaly prsa a kalhotky, takže přítomní pánové nevěděli kam s očima. Přestože se na akci ukázala řada známých hvězd v nádherných luxusních róbách, Rihanna na sebe strhávala veškerou pozornost.

Stříbřité šaty z průhledného materiálu doplnila čepičkou ze stejného materiálu ve stylu 20. let a působivým boa, které zavánělo francouzským kabaretem éry počátku století. Výsledný efekt tak byl přímo dechberoucí.

Na akci dorazila také elita modelingového světa. Naomi Cambell (44) zahalila svou gazelí figuru do temně černých šatů posetých stříbrnými kamínky a nasadila paruku. Poslední měsíce ji totiž kvůli častým změnám účesu a nastavování vlasů opouští většina kštice. Heidi Klum (41) oblékla dlouhou meruňkovou róbu, ve které vypadala svěže a mladistvě. Prvně od porodu se na veřejnosti objevila Olivia Wild (30), známá rolí Třináctky ze seriálu Dr. House. A po těhotenském bříšku už nebylo ani památky.