Otec alkoholik a matka obtěžkána dvěma zaměstnáními, aby domů přinesla peníze, které otec propil. To byly kulisy dětství Pamely Anderson, z níž se stal sexsymbol několika dekád. Paradoxně. Když jí bylo šest let, zažila první sexuální násilí. „Obtěžovala mě moje chůva,“ odhalila na filmovém festivalu v Cannes 46letá Anderson.

Tím její sexuální ponížení neskončilo, naopak. Začalo. Další otřesný zážitek přišel, když jí bylo 12 let. Byla znásilněna kamarádem svého kluka!

Šla jsem domů ke svému klukovi. Jeho bratr mě chtěl naučit hru vrhcáby. To se ale zvrhlo v masáž zad, při které mě znásilnil. To byl můj první heterosexuální zážitek. Bylo mi dvanáct let, jemu 25,“ popsala žena, která o několik let později pózovala po pánské časopisy a proslavila ji domácí nahrávka sexuálních hrátek s manželem, muzikantem Tommy Lee.

Pak můj kamarád ze školy vymyslel, že by byla skvělá zábava, kdyby mě znásilnilo hned šest kluků po sobě. V tu chvíli se mi chtělo zemřít,“ šokovala Anderson.

Podle jejích slov to byly právě tyto šílené zkušenosti, kvůli kterým se nakonec více než na lidi upnula na zvířata, jimž už léta pomáhá. Mnohdy ke kampaním pro organizaci PETA využívá své slavné tělo. Nyní v bolestivých vzpomínkách odhalila, si tím léčí hlavně duši…