Na červeném koberci se letos objevily takové hvězdy jako Nicole Kidman, nestárnoucí hvězda Jane Fonda nebo legendární Amélie z Montmartu Audrey Tautou. A tyto celebrity rozhodně vyčnívaly!

Jane Fonda se sladila s červeným kobercem, na který vešla ve vínových šatech rafinovaně střižených s průhledným vrškem, zvolila stejnou barvu jako o dvě generace mladší Blake Lively, známá ze seriálu Superdrbna, která také zvolila netradiční střih.

Další hvězda filmového plátna Nicole Kidman by směle snesla označení průšvih večera, do Cannes si to jindy elegantní dáma nakráčela v modrých šatech se stříbrným vzorem, když sukně vypadala spíše jako barevná záclona než cokoliv jiného. Další kandidátkou na toto označení ale byla také herečka a modelka Laetitia Casta, která sice z pohledu zepředu vypadala nádherně, zadní část šatů ale byla spíše katastrofou, kterou nikdo nečekal.

Trend pro letošní rok ale daly celebrity jasně najevo. Letošní sezóně budou patrně dominovat dvě základní barvy a to černá a bílá. Nespočet slavných žen totiž při včerejším slavnostním zahájení obléklo právě šaty v kombinaci těchto dvou barev, či jedné z nich a to v čele z Amélií z Montmartru Audrey Tautou.

Jak šaty jednotlivým hvězdám slušely se můžete přesvědčit samy v naší fotogalerii.

Fotogalerie
9 fotografií