Genialitou oplývající Kurt Cobain nezvládl svou závislost na drogách, kterou se snažil vyrovnat s obrovskou a náhlou popularitou, a v roce 1994 se zastřelil. Tvrdí vyšetřovatelé... Již tehdy se spekulovalo o podílu něčeho dalšího na jeho smrti a jeho drogová závislost byla veřejným tajemstvím. Policie tuto smrt uzavřela jako sebevraždu, na místě činu se totiž našel dopis na rozloučenou, kde Kurt svoji sebevraždu vysvětluje.

Po dvaceti letech nyní policie objevila čtyři ruličky filmy, které nebyly vyvolané a které jsou pořízeny z Cobainova domu v čase jeho smrti. A tak se policie rozhodla zveřejnit dva další snímky, které zachycují to, jak vypadalo místo činu v domě Cobainovy smrti!

Na první z nich je zachycena krabice od doutníků plná feťáckého nádobíčka – lžička, zapalovač, injekční stříkačky i balíček drog! Nedaleko krabičky je navíc nedopalek cigarety.

Na druhé zveřejněné fotografii je vidět peněženka s občanským průkazem Kurta Cobaina, která má posloužit k identifikaci, a s penězi, které se válí poblíž krabičky od doutníků. Detektivka Renee Witt, která je mluvčí seattleské policie, prohlásila, že vyšetřující detektivové se podívali na případ i z jiného pohledu než dosud a zvážili okolnosti Cobainovy sebevraždy. Podle mluvčí to ale neznamená, že tento případ bude znovu otevřen a prošetřen.

Film se snímky byl objeven v tašce strážníkem, který procházel Cobainovu složku s důkazy právě kvůli blížícímu se smutnému výročí 20 let od náhlého odchodu zpěváka, který se díky své hudbě a paradoxně i své smrti (5. dubna 1994) stal legendou.