Jennifer Lawrence vypustila ze svých krásných úst zprávu, která obletěla celý svět. Ve světě showbyznysu se nyní nemluví o ničem jiném než o tom, že kráska, která zazářila ve filmu Hunger games, chce mít veselku s přítelem Nickem Houltem (23) v Praze!

Herečka totiž strávila v Praze dostatek času na to, aby jí česká metropole dostatečně okouzlila. Natáčela tu totiž film Serena. „Jennifer se zamilovala do české metropole při natáčení filmu Serena a doufá, že tam řekne Nickovi své ano,“ cituje J-14.com jeden ze zdrojů. Pár při tom ještě není ani zasnoubený!

Jennifer si Prahu opravdu zamilovala, při jednom z rozhovorů naznačila, že po odstěhování z Hollywoodu by si dovedla představit bydlení v Praze. „Budu ráda dál dělat filmy třeba z Kentucky nebo z Prahy nebo odjinud," řekla.

Zda to tak opravdu bude nebo je to jen promo k druhému dílu Hunger games neboli Hladových her? Kdo ví… Jennifer s Nickem ale rozhodně neplánují velkolepou svatbu, a tak je možné, že Staroměstská radnice a neznámé prostředí k tomu budou ty pravé…

Fotogalerie
5 fotografií