Cruise se brání tím, že to byly pracovní povinnosti, co mu znemožnilo doprovodit svou dceru do školy. "Věci se mění a přistupuje se na různé dohody jako u každého rozvodu, kde potřebujete sladit rozvrhy. Určitě to ale neznamená, že jsem opustil svou dceru!“ Ohradil se proti nařčení Tom, který se proti nařčení brání soudně. Musel však uvést věci na pravou míru.

Scientologie mi zničila manželství

Herec se během výslechu musel poprat i s otázkami ohledně scientologické církve, které je členem. Díky tomu se jeho fanoušci i fanoušci Kate a Suri dozvěděli další podrobnosti z rozvodu obou megastar. „Byla to jedna z věcí, ale je tam mnoho dalších aspektů vedoucích k rozvodu,“ připustil Tom, že jeho církev byla jednou z příčin rozpadu hvězdného manželství.

Navíc otázka, zda byla Suri před touto církví chráněna matkou Katie Holmes, Cruise naprosto vytočila. „Není třeba chránit mou dceru před mou církví,“ ohradil se herec. Ten nakonec připustil, že dcera již není praktikující scientoložka.

Katie Holmes i její rodiče jsou katolíci a to se nejspíš s hodnotami Tomovy církve příliš neslučovalo. Již v minulosti totiž vyjádřili obavy, že tato církev bude mít na Suri nepříznivý dopad.

Fotogalerie
5 fotografií