Carla Bruni (46) byla v pondělí pozvána do pořadu "The Today Show" a když přicházela do studia, každému spadla brada.

Bruni sice do americké show přišla hovořit o svém novém albu a zazpívat píseň "The little french things", každému ale bylo jasné, že by klidně mohla rozdávat rady o tom, jak být šik a stylově oblečená, i když vám zrovna není 20.

Manželka bývalého prezidenta přitom zvolila velmi jednoduchý outfit, tak typický pro stylové Francouzky: sametové sako, jednoduché tričko, džíny a kožené boty.

Bývalá modelka těsně po narození malé Giulie trpěla depresemi a sama sebe označovala za ošklivou. "Jsem docela vysoká a mám poměrně široká ramena a když mám o 20 kilo navíc, tak ani nevypadám tlustě, prostě vypadám ošklivě," komentovala Bruni kila nabraná v těhotenství v časopisu Vanity Fair.

Dokonce se spekulovalo o tom, že Bruni stárnutí neustála a dopřála si botox, který jí ale na kráse nepřidal. Před několika měsíci totiž šokovala svou nepřirozeně vypnutou a vytaženou kůží v obličeji. Takže nakonec vypadala jako nějaká kočkovitá šelma.
Gratulujeme k návratu k přirozenosti a doufáme, že si z Carly vezmou příklad české celebrity, které navzdory vysokým investicím do šatníku stále nemají pojem o tom, co je to dobrý vkus. Na starém rčení "v jednoduchosti je krása" přece jen něco je.
Fotogalerie
8 fotografií