Danny Brown není žádný svatoušek. V jeho textech se to hemží sexuálními narážkami, tak je jasné, že o roztoužené fanynky nemá nouzi. Jedna taková mu svou lásku projevila během koncertu v Minneapolis.

A jak na to reagoval zpěvák? S Dannym to ani nehlo, klidně dál pokračoval ve zpěvu, přestože měl kalhoty na půl žerdi. To fanoušky kolem to rozrajcovalo doběla.

Jejich nadšení nesdílela Dannyho parťačka, zpěvačka Kitty Pryde, která s ním vystupovala. „Rozčiluje mě, že ta osoba považovala za normální stáhnout mu kalhoty během vystoupení asi před sedmi stovkami dalších lidí. Rozčiluje mě, že ta osoba považovala za dobrý nápad předvést sexuální akt na jiné osobě bez jejího souhlasu. A rozčiluje mě, že ji nikdo neodvedl pryč,“ napsala rozčílená Kitty v otevřeném dopise.

Brownovi fanoušci, kteří video, jež obletělo internet, zhlédli, se rozdělili na dva tábory. „Danny Browne, jsi nechutné prase. Jen jsem ti to chtěl říct, kdybys o tom náhodou nevěděl,“ nechala mu na Twitteru vzkaz jedna do té doby skalní fanynka.