Herečka Jennie Gart, známá především jako Kelly ze seriálu Beverly Hills 90210, vypadá i v jednačtyřiceti letech opravdu božsky. Své narozeniny se rozhodla oslavit v Mexiku, kde se promenáduje v bikinách.

Narodila se přitom 3. dubna 1972 v americké Urbaně a dohromady má šest nevlastních sourozenců. Když se její rodina přestěhovala do Glendale v Arizoně, všimli si Jennie hledači talentů a zlákali ji na hereckou dráhu.

Když se sama přesunula do Los Angeles, netušila ještě, jak dalece to její život změní. Hlavní průlom přišel s legendárním seriálem pro mladé Beverly Hills 90210. Aktivní herečkou je dodnes, i když se věnuje spíše už jen menším televizním projektům a vyzkoušela si také režii.

Jejím prvním manželem byl Daniel Clark, za kterého se provdala v roce 1994. Po dvou letech však manželství krachlo. Podobné to bylo i se vztahem s Peterem Fascinellim. S ním se Jennie rozvedla loni v březnu.

Nikdo by přitom nehádal, že tahle blondýnka vychovává tři děti. Jennie porodila dcerky Luca Bellu (15), Lolu Ray (10) a Fiona Eve (6). Jestli budou všechny krásné po mámě, máme se na co těšit.

Fotogalerie
6 fotografií