Donald Trum (66) se narodil v roce 1946 v americkém Ohiu. Přes to, že byl nadějným basketbalovým hráčem, rozhodl se po vysoké škole pracovat ve firmě svého otce Freda Christa Trumpa Trump Organization, které je dnes předsedou a generálním ředitelem. A toto rozhodnutí se mu vyplatilo. Podle časopisu Forbes je dnes Trump 423. nejbohatším člověkem světa a 139. nejbohatším Američanem. 

V roce 1977 se Trump oženil s okouzlující blondýnkou, Češkou Ivanou Zelníčkovou (64) s níž má tři děti Donalda Jr., Ivanku a Erica. V roce 1993 se rozvedli. Trump byl od té doby ženatý ještě dvakrát. S bývalou manželkou Marlou má dceru Tiffany a se současnou ženou Slovinku Melanii Knavs syna Barrona Williama.

Trump je zakladatelem společnosti Trump Entertainment Resorts, která provozuje mnoho kasin a hotelů po celém světě. Díky své reality show The Apprentice, kterou vysílá americký televizní kanál NBC, se stal ještě slavnějším.

V reality show s ním účinkuje jeho dcera Ivanka (31), která je díky své modelingové a herecké kariéře ze všech pěti potomků nejviditelnější.

Fotogalerie
9 fotografií