Posledním pověstným stéblem byla nedávná a (zatím) poslední svatba Katie Price na Bahamách, kde si modelka brala o devět let mladšího striptéra Kierana Haylera. A ani její v pořadí třetí svatba se neobešla bez skandálu, když bezotyšně nechala před fotografy vyklouznout ňadro z uzoučké svatební róby.

Z následující ankety vyplynulo, že 39 procent Britů považuje Katie za celebritu s vůbec nejhorším vkusem. Lidé odsoudili její výstřední chování, hloupé výroky i její životní styl.

V dobré společnosti Katie se živí tím, že účinkuje v těch nejhloupějších reality show a exkluzivně prodává své lechtivé snímky časopisům, které o to stojí. Když se vrátila z Baham, s úsměvem hlásila, že si tam mysleli, že je nějaká slavná pornohvězda.

V anketě o nejvíc nevkusnou celebritu má ale »kvalitní « společnost. Osm procent oslovených soudí, že nejhorší vkus má zpěvačka Lady Gaga (26), další čtyři procenta dala svůj hlas excentrickému italskému fotbalistovi Mario Balotellimu (22). Na opačné straně žebříčku se ocitly např. manželka prince Williama Kate (31) či hollywoodské hvězdy Kate Winslet (37) a Gwyneth Paltrow (40).

Fotogalerie
4 fotografie