Tentokrát přímo z úst jejího otce Michaela. Ten na ní v rozhovoru pro americký časopis Star práskl, že se živí jako luxusní společnice. Nechává se prý vydržovat bohatými chlapíky, kteří jí platí večeře, pití, oblečení, šperky a dokonce i bydlení! "Nechává si platit za to, že jí muži mohou zvát na rande a Diana jí pase - je to nechutný," řekl o své dceři a bývalé manželce Michael.

Sice by se dalo polemizovat o tom, zda si Michael, který se svou dcerou neměl vždy nejlepší vztahy, celou aférku nevymyslel, proti Lohen však hrají i další svědectví o jejím "podnikání".

Nejbohatší muž patřící mezi hereččiny klienty, je prý dokonce bruneiský princ Haji Abdul Azim, který ji podle informací zaplatil 100 000 dolarů za to, že s ním v Londýně oslavila příchod nového roku. Dalším velmi dobře zajištěným klientem je španělsko-americký malíř Domingo Zapata. "Domingo nechává Lindsay zadarmo bydlet ve svém drahém apartmánu v Bowery Hotel v New Yorku," řekl zdroj z hereččina okolí.

Pokud je toto nařčení pravdivé, znamená to, že ve spojení s nadměrnou konzumací alkoholu a drogovými excesy, se bývalá dětská hvězdička řítí nezastavitelně z kopce.

Fotogalerie
5 fotografií