Jon Bon Jovi (50) hraje se svou skupinou už přes třicet let, nástup do rockerského důchodu ale zatím odkládá. „Někdy je mi sice fyzicky na umření a nechce se mi ani vstávat z postele, ale když přijde na živé koncerty, vždy se otřepu a jdu do toho. Koncerty se kvůli přímému kontaktu s fanoušky nikdy neomrzí,“ uvedl zpěvák kapely Bon Jovi během přípravy na netrpělivě očekávané celosvětové stadionové turné s názvem Because We Can. To začne 9. února 2013 ve Spojených státech a 24. června zavítá do Prahy do Synot Tip Arény v Edenu.

Jon Bon Jovi obdivuje generaci starších muzikantů, jakou jsou The Who, Rolling Stones nebo Paul McCartney, kteří přes svůj věk stále jezdí po světě a předvádějí neskutečné výkony. „Jak to jen dělají? Až mi bude 75 let, nedokážu si představit, že bych ještě měl sílu postavit se na pódium.“ dodal zpěvák.

Song pro Pacina

Jona Bon Joviho navíc velmi navnadilo, že byl nedávno nominovaný na filmovou cenu Zlatý glóbus v kategorii Nejlepší původní píseň za skladbu Not Running Anymore. Frontman Bon Jovi se totiž opět spojil s filmovým světem a během jednoho dne složil dvě skladby (kromě výše zmiňované ještě Old Habits Die Hard) pro krimikomedii Fishera Stevense s názvem Stand Up Guys. Snímek bude mít premiéru v lednu a v jeho hlavních rolích se objeví hollywoodský idol Al Pacino. Filmový svět pro něj ale není nový. Jon Bon Jovi již účinkoval v bezmála dvaceti filmech či seriálech, včetně Sexu ve městě nebo Ally McBeal.

Lístky na koncert Bon Joviho můžete zakoupit prostřednictvím e-shopu www.ivstupenky.cz a www.eventim.cz.

Fotogalerie
8 fotografií