Před domem se pak odehrála brutální bitka jako z hollywoodského akčního filmu. Nakonec musela přijet policie, která od sebe francouzského herce a kanadského modela odtrhla. Aubry pak skončil v poutech a byl zatčen.

Hádka o opatrovnictví Nahly

Vše začalo hádkou, pokračovalo bitkou a skončilo zatčením. Martinez si údajně snažil s modelem promluvit o nadcházející opatrovnické bitvě o Nahlu. Herecký pár se totiž chce i s dítětem přestěhovat do Francie. To se ale pochopitelně nelíbí otci Nahly, který se rozhodl včera razantně zakročit.

Martinez první ránu vykryl

„Musíme jít dál,“ řekl Martinez Aubrymu, kterému už došly nervy. Strčil do svého soka v lásce a pokusil se ho udeřit. „Olivier vykryl Gabrielovu ránu do obličeje, takže ho jeho pěst zasáhla do ramene. Gabriel pak svalil Oliviera na zem a potyčka pokračovala. Nakonec přišpendlil Martinez Aubryho k zemi,“ popsal bitku svědek.

Zranění na obou stranách

V bitce utržil Aubry několik zranění – zlomené žebro, pohmožděniny v obličeji a možná vážnější zranění hlavy. Martinez zase skončil se zraněným krkem a má pravděpodobně zlomenou ruku. Podle nepotvrzených zpráv byl dokonce po bitce Aubry v bezvědomí.

Rváči skončili v nemocnici

Obě bojovné celebrity skončili v nemocnici. Aubry tedy nejdříve putoval do policejní cely, odkud byl posléze propuštěn na kauci 380 tisíc korun. Celou událostí se ještě bude zabývat policie. Sud prozatím zakázal Berry se s dcerou Nahlou do Francie odstěhovat.

Fotogalerie
10 fotografií