Kniha má autorovi pomoci napravit pověst pokaženou aférou s nemanželským synem Josephem, kterého má s rodinnou služebnou Mildred Baenovou. Ta se mnoho let pečlivě starala nejenom o domácnost slavného herce, ale i o něj samotného. „Užívala jsem si ho více než jeho manželka. Chodila jsem v jejích šatech, s jejími šperky a milovala jsem se s Arnoldem v jejich manželské posteli,“ chlubila se Baenová, které se díky milostným hrátkám narodil v roce 1997 syn Joseph.

Ironií je, že když služebná otěhotněla, chodila pro rady za paní Schwarzeneggerovou, která byla také v jiném stavu. Nakonec obě dámy rodily pět dnů po sobě. „Začít si s hospodyní byla ta nejhloupější věc v mém životě,“ uvedl herec v rozhovoru pro televizní stanici CBS.

Jedinečný

Kvůli nemanželskému synovi se rozpadá jeho dvacetipětileté manželství. Hercův majetek se odhaduje na 6,7 miliardy korun, a tak není divu, že se rozvádět nechce. „Je mi upřímně líto, co se stalo,“ omlouvá se svojí manželce. Ta se publikace obává, protože ji nečetla a neví, co všechno do ní její manžel dal. Na 646 stránkách zde Arnold vzpomíná na všechny etapy svého bohatého života.

Aféře se služkou věnuje pět stran a není to jediná milenka, o které se zde zmiňuje. Kromě milostných eskapád popisuje i zákulisí svých velkých rozhodnutí. Jako například když chtěl kandidovat proti guvernérovi Grayeovi Davisovi, naléhala jeho manželka, aby to nedělal.

Fotogalerie
8 fotografií

Tchyně

Proto se Arnold stáhl, ale když se to dozvěděla Arnoldova tchyně, pozvala si svojí dceru na kobereček. „Marie, v naší rodině ženy vždy stojí za svým manželem, když chce něčeho dosáhnout,“ vysvětlila Arnoldově ženě její máma, jak se věci mají. Na její popud potom Maria podpořila svého manžela v kandidatuře, a když vyhrál, dělala mu poradkyni. Tohle vše Arnold v knize popisuje a v současné době jezdí po Státech a dělá knize propagaci.

Je to sexuální mašina

„Byl strašně žárlivý a sexuálně neukojitelný. Jenom když si dal jointa marihuany, začal myslet místo na sex na jídlo a pak se přežíral,“ píše o Arnoldovi ve své knize jeho bývalá milenka Barbara Baker. Popisuje jejich šestiletý vztah ze 70. let.

Když spolu začali spát, bylo Arnoldovi 22 a jí 21. Pro Baker to bylo bolestivé období, protože Arnold prý měl houfy dalších ctitelek, ochotných ukojit jeho pohlavní chtíč kdykoliv chtěl.

Nasadil parohy Stallonemu

Svoji manželku Schwarzenegger podvedl poprvé ještě v době, kdy spolu pouze bydleli. Během natáčení snímku Rudá Sonja se svalovec zakoukal do hlavní představitelky Brigitte Nielsen a prožil s ní krátký románek. Sama herečka v té době měla krátce před svatbou s Arnoldovým hereckým rivalem Silvesterem Stallonem. To, co udělala, ji ale nemrzí. „Nevěděla jsem, že Arnold někoho měl. To, že to teď vyšlo na povrch mi taky nevadí. Stejně jsme se se Silvestrem po dvou letech rozvedli,“ svěřila se milenka obou svalovců.