Chris se nedávno rozešel s přítelkyní Karrueche Tran a ihned začal randit se svoji bývalkou. Známá dvojice spolu byla přistižena na koncertě rapera Jay Z, zašli si společně i do kina.

Jak řekli mnozí svědkové z kina portálu TMZ.com, tak povedený páreček se v kině líbal, a dokonce se na dvacet minut ztratili mimo sál.

Brown a Rihanna spolu randili do doby, než ji v roce 2009 raper napadl v autě a surově zmlátil. Zpěvačka musela pro zranění zrušit plánované vystoupení na ceremoniálu udělování hudebních cen Grammy, které se konalo ten večer.

Brown za svůj čin dostal pětiletou podmínku, 180 dní veřejně prospěšných prací a musel absolvovat roční program o podmíněném násilí. "Bylo to ponižující a urážlivé.. Přišla jsem o svého nejlepšího přítele," prozradila tehdy Rihanna v show Oprah Winfrey, kde navíc přiznala, že Browna stále miluje.

"Milujeme se a pravděpodobně navždy budeme a není to nic, co bychom se pokoušeli změnit. Myslím, že byl láskou mého života," prozradila zpěvačka.

Dvojice způsobila rozruch i na zářijovém udělování MTV Video Music Awards, kde Brown Rihannu přímo na pódiu políbil a rozhněval tím svou již bývalou partnerku Karrueche Tran.

 

Fotogalerie
6 fotografií