Podle posledních zpráv Robert Pattinson plánoval požádat nevěrnou Kristen o ruku. Herec plánoval zásnuby koncem tohoto léta a už delší dobu se na to připravoval. "Robert doufal, že se s Kristen ožení, ale těsně než se vyslovil, ona přiznala nevěru," řekl zdroj z blízkého okolí pro Mirror.

Z plánů už nejspíš dávno sešlo. Robert i Kristen se dokonce odstěhovali z mileneckého hnízdečka v Hollywoodu - každý do svého! Herec si dokonce najal stěhováky. Krom toho filmový upír se svou milou ani od provalení nevěry osobně nemluvil, pouze si vyměňují peprné textovky. Došlo ale na telefonický hovor, při které měl Robert říci: "Úplně si mě ponížila. Všechny důvěra je pryč."

Mezitím, co znesváření milenci bojují se vztahovou krizí, jejich fanoušci nesou rozchod skoro stejně těžce jako jeho aktéři. Jedna z fanynek Stmívání (Twilight) dokonce natočila video ve kterém se velmi emocionálně podivuje nad nevěrou Kristen a z odloučení páru obviňuje fotografy. "Za všechno může ten fotograf! Nechte je ku*va na pokoji," říká na videu.

Robert Pattinson a Kristen Stewart jsou hlavními postavami ve filmové sérii Stmívání. Ve filmu hrají mileneckou dvojici a zajiskřilo to mezi nimi i mimo kamery. Chodí spolu od roku 2008.

Fotogalerie
11 fotografií