Melodie z tohohle seriálu zní z českých televizích dodnes a i to je důkaz, že šlo prostě o hit. Vysílat se přitom začal v Americe již v roce 1989. A tak byl tento rok přelomový nejen pro obyvatele v tehdejším Československu...

Když se pak tohohle exkluzivního seriálového materiálu chopily i české televize, stala se jedna z jeho hereček, Pamela Anderson, sexsymbolem i u nás. Podobně na tom byl i tenhle slavný herec... Jenže věk nezastavíš, a tak i hlavní protagonista Pobřežní hlídky stárne. Provází to u něj však poněkud nezvyklý jev - množí se skandály. 

David Hasselhoff, kterého jistě většina čtenářů s přehledem poznala, jich má na kontě pěknou řádku. A pokusil se postarat o další.

Slavný plavčík slaví šedesátku: Nachystal postelový maraton!

Hasselhoff není žádný troškař a své kulatiny hodlal oslavit stylově výkonem, na který by se nezmohl mnohdy ani muž o polovinu mladší. Postelovým maratonem se svou přítelkyní, prodavačkou prodavačkou Hayley Roberts (32).

Randí spolu už rok, potkali se na hercově autogramiádě, Hayley byla jeho velká fanynka. Oba vypadají i nyní velmi zamilovaní.

David původně tvrdil, že nemá žádný nápad na to, jak oslaví svůj velký den. Nakonec přeci jen jeden dostal. "Jeden ze scénářů je, že budu v posteli se svou přítelkyní a šedesátkrát se pomilujeme," přiznal.

Hasselhoff se tak opět opil - ale tentokrát láskou. Řadu se let se však potýkal se závislostí na alkoholu, kvůli které skončil i několikrát na odvykačce. I přesto se cítí stále mlád. "Cítím se na čtyřicet. Zlobí mě akorát nohy - špatně se mi běhá," řekl herec.

Fotogalerie
11 fotografií