Herečka Marcia Cross se poctivě připravuje na cestu do Indie, kde bude působit jako dobrovolnice pro humanitární organizace.

Jak je vidět, bere opravdu vážně. Ve středu ráno byla spatřena, jak v chladném počasí protahuje štíhlé tělo před posilovnou v Los Angeles. Oblečená v černé značkové teplákové soupravě vypadala spíše jako bruslař, než jako běžec.

"Moc se těším na záběry pořízené spolu s Plan USA International a také, že budu moct sledovat jejich práci a službu pro XO.M," uvedla matka dvojčat. Plan Intl USA je nezisková organizace, která spolupracuje s komunitami v 50 rozvíjejících se zemích, aby pomohli ukončit věčný boj s chudobou.

Cross se již věnuje několika charitám, ale právě tato je první, o které se veřejně zmínila ve smyslu spolupráce.

Zpět k charitě

V roce 2009 v rozhovoru pro magazín UK´s Easy Living prohlásila: "Cítím potřebu se vrtátit! Pro mě jako herečku bylo těžké pochopit, že k tomu, aby jste podpořili charitu, stačí obléknout krásné šaty a nanést perfektní make-up, což já dělám nerada," svěřila se tehdy Marcia.

Zatím není jasné, zda ji na cestě do Indie bude doprovázet i její rodina - manžel, zámožný makléř Tom Mahoney (53) a pětileté dcery Eden a Savannah.

Fotogalerie
6 fotografií