Elton John (65) a nevlastní bratr Geoff Dwight (45)

Geoff ztratil o svého slavného bratra zájem, když slavný zpěvák v 70. letech kritizoval v médiích jejich otce. Radši se rozhodl žít s partnerkou Karen (47) a sedmi dětmi na pokraji chudoby. Vzhledem k tomu, že se rozhodli pro alternativní způsob života, tak jim bratrovy peníze ani nechybí. Rozum však zůstává stát nad tím, že sociální pracovnice dovolí vychovávat děti v naprostém nepořádku v nezateplené dřevěné chatce.

David Beckham (36) a sestra Lynne (39)

Přestože svým nejbližším dopřává David Beckham ten největší luxus, odmítá ze svého majetku (odhadem 4 miliardy korun) dotovat pochybné existence. A právě těmi se obklopuje jeho starší sestra Lynne. Její bývalý manžel byl obviněn z obchodu s drogami a nynější partner Kevin Briggs byl už dvakrát ve vězení, jednou za obtěžování expartnerky a podruhé za řízení pod vlivem alkoholu. Lynne se tak na bratrovu pomoc nemůže spolehnout a žije se svými třemi dětmi ze sociálních dávek.

Madonna (53) a bratr Anthony Ciccone (56)

V nejhorších chvílích se k Anthonymu otočila rodina zády. Americká zpěvačka Madonna, jejíž majetek je odhadován na 11 miliard korun, klidně nechá svého bratra bydlet pod mostem poté, co přišel o práci na rodinné vinici. Ale každá mince má svůj rub a líc. Sourozenci spolu nemluví už několik let kvůli Anthonyho problémům s alkoholem a drogami.

Sourozenci kriminálníci

Alec Baldwin (54) a bratr Daniel (51)

Přestože mají ještě bratry Williama a Stephena, který se před rokem dopracoval k bankrotu, za černou ovci rodiny je braný právě Daniel. Od roku 1989 takřka permanentně bere kokain a několikrát byl zadržený i za další trestné činy, mezi nimiž byly i krádeže aut.

Prodejní příbuzní

Mariah Carey (42) a sestra Alison (48)

Alison Carey měla problémy s drogami a alkoholem a rodina ji začala naprosto ignorovat. Zpěvačka Mariah by snad na ni úplně zapomněla, kdyby se loni neprovalilo, že si Alison, která se už několik měsíců snaží udržet čistá, musí přivydělávat jako prostitutka. Několikrát za to byla dokonce i zadržená. Sexuchtivé muže navíc vědomě ohrožovala nemocí HIV, která jí byla diagnostikována v 90. letech. Mariah Carey pak měla co dělat, aby rodinnou pověst očistila.

Vévodkyně Catherine (30) a sestřenice Katrina Darling (21)

V britské královské rodině by se černá ovce hledala marně. I princ Harry ze svých pubertálních excesů, kdy například na karneval přišel v nacistické uniformě, už vyrostl. Loni před svatbou Kate Middleton a prince Williama, byla rodina nevěsty prověřena, aby královská pověst sňatkem nijak neutrpěla. A přece! Nešlo sice o sourozence, ale vzdálenou sestřenici, i tak se ale pod Kate podlomila židle. Naopak striptérka Katrina Darling náhlého zájmu paparazzi využívala, aby se zviditelnila, a ze svatby si neustále ve svém varieté dělala legraci.

Fotogalerie
10 fotografií