Američtí fotografové, kteří jsou Harrymu v patách, vyfotili britského prince v baru Belly Up Tavern. Do baru, který je nedaleko vojenské základny, přišel se svými kamarády na koncert kapely "Karl Denson's Tiny Universe". Americký server Rumourfix.com získal snímky, kde Harry líbá půvabnou brunetku se kterou si dává panáky tequily a pivo. U mladé brunetyk ale nezůstalo. V pozdějších hodinách našel Harry zalíbení i v jedné blondýnce.

Podle majitele baru přišel Harry společně s deseti kamarády. Nejprve se pohybovali mezi ostatními zákazníky, následně se odebrali do VIP salonku, kde až do jedné hodiny ranní koukali na mistrovství světa v ragby.

"Byl velmi příjemný a choval se velmi přátelsky, rozhodně ne drze," pověděl manažer baru. Navíc dodal, že ten večer Harry rozhodně neflirtoval jen s jednou dívkou. Princ si tedy umí užívat.

Velitelé na vojenské základně si Harryho jako pilota vojenského vrtulníku Apache nemohou vynachválit. "Je opravdu šikovný, jde mu to velmi dobře. Je vidět, že zde na sobě tvrdě pracuje," čekl britskému Daily Mail vedoucí výcviku. Jo takové popíjení a ponocování po barech s krásnýma holkama je opravdová dřina...

Fotogalerie
16 fotografií