Sara po měsíci od společně strávené noci v hotelu Hard Rock v San Diegu s Ashtonem Kutcherem konečně promluvila. Novinářům deníku The Sun popsala detaily seznámení i následného sexu s manželem Demi Moore. Sara řekla, že nejprve Ashton žádal o sex ve třech společně s její kamarádkou Martou Borzuchowski. Nakonec si užili sexuální radovánky jen ve dvou.

"Byl v posteli dobrý a vytrvalý, vše probíhalo přirozeně. Nakonec jsme spolu měli sex dvakrát," přiznala Sara.V rozhovoru pro magazín US Weekly také dodala, že měli sex bez kondomu.

Když se ho Sara zeptala na manželství s Demi Moore, Ashton ji odpověděl, že už jsou dávno od sebe. Sara popíjela s Ashtonem celý večer panáky vodky, tequily a pivo. Kolem páté hodiny ranní se pak společně ještě se dvěma kamarádkami odebrali do vířivky, kde byli všichni nazí. Poté se odebrali se Sarou a její kamarádkou Martou do ložnice. Když Ashtonovi nevyšel sex ve třech, vyspal se jen se Sarou.

"Když jsme se probudili, říkal mi, že odvedl dobrou práci. Já byla v tu chvíli v županu. Přišel ke mně a odhrnul mi ho, aby se na mě mohl podívat. Řekl, že jsem moc hezká," vypráví Sara, co se dělo po probuzení.

Ashton by nejraději na celou záležitost zapomněl. O víkendu se totiž snažil dát své manželství s Demi Moore opět dohromady. Během táboření u jezera měli možnost si o všem otevřeně promluvit. Jak se ale zdá, nejspíše to nezabralo. Demi Moore stále zvažuje rozvod.

Fotogalerie
21 fotografií