Sir Paul si svatbu i následný večírek s manželkou Nancy užil dosytosti. I když jejich veselí v noci narušila policie, kterou na rozjařené svatebčany poslali sousedé, nebránilo jim to dál pokračovat v oslavách. Paul si první novomanželský tanec zatančil na píseň "My Valentine", kterou složil přímo své ženě Nancy.

Tanec slavného exbrouka tak dojal, že se dokonce rozbrečel, slzy pak jen těžko zadržovala i Nancy. Přítomní hosté pár povzbuzovali pískotem a tleskáním.

Když skončila dojemná chvíle, tančilo se na hudbu Beyonce, Amy Winehouse a samozřejmě Beatles. Jediní, kdo večírek narušili byli místní strážníci.  Kolem půl druhé ráno poprosili přítomné, aby ztlumili hudbu. Za mixážní pult se totiž postavil sám slavný DJ Ronson, který později začal hrát pravý rock´n´roll, hity Davida Bowieho a skupiny Rolling Stones.

Nyní novomanželé plánují dovolenou. Pojedou si odpočinout do známého útočiště celebrit Hamptonu poblíž New Yorku. Oba dva tam mají vlastní domy. Ještě se tedy rozhodne ke komu se pojede. Tam si pár bude moci pouštět hudbu nahlas, jak bude chtít. Domy v sousedství jsou totiž od sebe vzdálené 6 km.

Fotogalerie
10 fotografií