Společně se objevili na charitativní akci v Londýně v Hotelu Park Plaza. Geri byla zavěšená do rámě svého staronového přítele. Nic nenasvědčovalo tomu, že by se měl pár před měsícem rozejít. Oba vypadali na první pohled spokojeně.

Bývalá Spice girl si na charitativní večer oblékla krásné červené šaty s hlubokým výstřihem. Zpěvačka působila svěže a mladistvě. Zřejmě zahnala chmury z nevěr jejího partnera, odpustila mu a dali to opět dohromady.

Geri se s Henrym rozešla před měsícem po dvou a půletém vztahu. Geri dala příteli kopačky kvůli jeho častým záletům. Jelikož jsou od sebe několik let, Henry se poohlížel po mladších a vytloukal každou party v baru.

„Geri se rozhodla, dát Henrymu ještě šanci a pokračovat dál ve vztahu. Chce tomu dát více času. Trpěla hroznou depresí, cítila se bez něj hrozně. Proto jejich vztahu dává druhou šanci.“

Za obnovením vztahu možná stojí i pětiletá dcera Geri Bluebell, která jí nedávno řekla, že se jí po Henrym stýská. Vše tak zřejmě bude záležet na tom, jak dlouho vydrží být Henry Geri věrný.

Fotogalerie
6 fotografií