Milla Jovovich si vyjela na dovolenou do Mexika, kde oslavila se svým manželem, britským režisérem Paulem Andersenem, druhé výročí jejich sňatku. A protože hned na protější lodi hlídkovali paparazzi, Mila jim s gustem a gestem dala, co chtěli. Díky tomu se teď můžeme potěšit pohledem na hereččin nahý zadeček, prsa i dokonalé a štíhlé nohy.

Když pak špehování měla Mila dost, dala jim to najevo výmluvně - zdviženým prostředníčkem. Nakonec se na objektivy vykašlala a s manželem si dál užívala poklidu mexického letoviska Los Cabos.

Svého současného muže Paula Andersona si Mila vzala v srpnu 2009 v Los Angeles a byl to už její třetí sňatek. Herečka se poprvé vdávala v roce 1992, kdy si v Las Vegas vzala amerického herce Shawna Andrewse. V té době jí bylo ale pouhých 16 let a její matka si vymohla zrušení svatby.

Od roku 1997 do roku 1999 byla Jovovich manželkou francouzského režiséra Luka Bessona, který s ní natočil Pátý element v roce 1997 a v roce 1999 Janu z Arku. Se současným manželem Paulem má zatím své jediné dítě – tříletou dceru Ever Gabo.

Fotogalerie
11 fotografií