Je to neuvěřitelné, ale je to Vanessa Hudgens! Herečka a zpěvačka se takto předvedla na premiéře Captain America: První Avenger v Hollywoodu. Po červeném koberci se prošla v šatech, které připomínaly něco mezi noční košilkou a záclonou. Možná kdyby ubrala na délce rukávů a přidala trochu látky nad kolena, ubránila by se častému maléru hvězd. Když vystupovala z auta, naskytl se všem přítomným pohled na její spodní prádlo.

Přesto trapas s kalhotkami nebyl hlavním tématem šeptandy, když se Vanessa před fanoušky promenádovala. Všechny zarazil Vanessin nový sestřih. I když ten večer bylo vidět, že se herečka vložila do rukou kadeřníka, ten už s tím bohužel nemohl nic moc udělat. Aneb jak se doma ošmikala, takové to má. A ze sexy ženy se štíhlým obličejem se stal ošklivý chlapeček s naducanými tvářičkami.

Vanessa přiznala, že si vlasy kvůli roli zkrátila sama. "Prostě jsem vzala nůžky a začala stříhat. Myslím, že lidé budou překvapení, jak v Gimme Shelter vypadám," řekla herečka a nutno podotknout, že mluví pravdu. Z krasavice je tam zanedbaná těhotná puberťačka z ulice.

Na druhou stranu jsou to jen vlasy, které snad zanedlouho znovu narostou. Prozatím by si měla Vanessa rozšířit sbírku bot, protože to bylo to jediné krásné, co na premiéře předvedla.

Fotogalerie
7 fotografií