Pár spolu chodí už tři roky, ale George se stále nerozhoupal požádat Canalis o ruku. Pořád se drží pověsti starého mládence Hollywoodu a do chomoutu se nijak nežene. Elisabetta se nejen svléká před Georgem, ale i pro organizaci na ochranu zvířat PETA. Modelka si ve svých dvaatřiceti letech drží pevnou figuru. Sexy postavou v kampani doslova oslňuje, navíc je bez jediného zásahu plastického chirurga.

Fotogalerie
8 fotografií

Krásná Canalis, která je původem z Itálie, se o životy zvířat začala zajímat už v dětství. „Myslím, že tohle je v mém životě ten nejlepší důvod, proč být nahá. Když jsem byla dítě, sledovala jsem doma v televizi nějaký dokument, kde lidé zabíjeli zvířata, bili je, topili a popravovali elektrickým proudem. Byla jsem v šoku a v tu chvíli jsem si řekla, že si nikdy v životě nevezmu na sebe kožešinu,“ řekla britskému Daily Mail Canalis, která pózovala v kampani se svým pejskem.

Před Elisabettou se svlékla pro organizaci PETA řada jiných celebrit. Namátkou například Pamela Anderson, Eva Mendes, Christina Applegate nebo Alicia Silverstone.